Ullared

Idag har jag varit på Ullared med familjen! Fick tag på massa braiga grejer och vi har haft jättemysigt! Han inte riktigt kolla igenom allt för det stängde vid fem och vi trodde det stängde åtta.. jaja, en snabbtitt fick man ju på det mesta!

1. Svart väska
2.Jättegoa duntofflor för mig som alltid fryser om fötterna ;)
3.Natascha Kampusch - 3096 dagar. Natascha Kampusch blev som tioåring kidnappad.Hon var kidnappad i åtta år! Här är hennes bok...
4.Carolina Gynning-Ego Women Självbiografi av Carolina Gynning
5.Pennor till skolan
6.Pennvässare
7. lipsyl som både luktar och smakar cola!
8.Tuggumi
9.Gult träningslinne
10. Rosa träningslinne
11. En träningst-shirt. Ja, jag hade tänkt att bli mer aktiv.. Nu har jag ju tre tröjor att träna i iallafall.. ;)
12. Ser nu att jag har glömt att skriva en 12:a på bilden men det är iallfall ett vitt Iphone skal. Ligger brevid lipsylet

New Years Eve

Så mysig film asså! Jag och Louise har vart på bio idag, New Years Eve blidde det!
(Vet inte om någon mer än jag säger "blidde" men för er som inte brukar förstå riktigt när jag skriver *host* Moa *host* så får jag väl ha en översättning ;) blidde- blev) Säger det igen, jättemysig film! I filmen får man följa några människor på nyårsafton. Problem kommer och sedan i slutet flätas änna allas liv ihop och det visar sig att typ "Aha, den var den personen han pratade om" eller "jaha, var det hans bror!" och sånt, rekommenderar verkligen alla att se denna!

Det kan se lite rörigt ut med alla dessa människor men filmen är gjord på ett så bra sätt att man inte blandar ihop dom och verkligen minns!

Kan man vara sötare? Från vänster är det jag, Alice och Moa när jag var en sisådär 4 år..Vill vara liten igen♥

Och nej, såå dålig kamera hade vi inte då men snudd på så, bilden behövde lite redigering! ;)

Ny design!

Själv blev jag riktigt nöjd faktiskt, Vad tycker ni? :D


Sjuk..igen!

Dehär är inte klokt! Jag har varit förkyld upp och ner sen innan jul! Tänkte det hade lungnat ner sig för några dagar sedan men inte då, undrar faktiskt hur mycket snor man ka ha i en enda näsa! Okej..det lät äckligt! Nu ska ni få se en bild som Moa har tagit på mig och som jag fixa till lite för en stund sedan..Ha det bra,kram!


Späckat schema..

Hejhej, denna veckan har jag haft fullt upp med skolan så jag har faktiskt inte hunnit blogga så mycket, sorry men det kommer nog bli så nästa vecka också men med två inlämningar, ett prov, 140 glosor och engelska grammatik..oj, glömde visst det 7 sidor om FTD i förarintyget så har jag ganska fullt upp! Ska göra mitt bästa med bloggen ändå ♥ Kommer precis hem från Moa och ska senare berätta vad som hände oss idag! :D

Turdag!

Idag har jag haft världensturdag! I skolan för några veckor sedan skulle man svara på lite frågor och så till kommunen och för att någon skulle göra det hade dom ett pris, man kunde vinna biobiljetter! Jag vinner ALDRIG på sånt men men, jag vann! Sen på väg hem så hittar jag hundra kronor på gatan! Värsta glad :D  Så nu blir det att sticka näsan i högen med läxor som väntar.. Jaja, det går nog fort!


Chocklad-Facebook-Disneymusik

Hehe nej, jag har inget liv..Jo! Jag skriver som jag läste på en blogg för ett tag sedan: Jag har ett liv, jag tar bara en paus från det. Detta stämmer ju faktiskt! Ibland behöver man bara vara. Så min onsdagskväll består av facebook(inte länge till, snart blir det One Three Hill!)Chocklad och Disneymusik! jag vet vad ni tänker! Men nej, jag är inte konstig som lyssnar på disneymusik. Det gör en fruktansvärt glad vid deppiga stunder och är väldigt mysigt att lyssna på! Prova någon gång så märker ni!:) jaja, nu ska jag fortsätta min paus från livet ;) Puss
här kommer min absoluta favoritdisneylåt, smälter i början när den lille sjunger!


.

Kände mig lite smått skyldig till att blogga, Problemet är bara att jag inte vet riktigt vad jag ska blogga om så vi får se lite vart detta inlägg kommer sluta...Idag var jag i skolan, som vanligt.. kom försent, som vanligt...Var med Moa, som vanligt... Haha nej jag bara skojar, såhär tråkit inlägg kommer det inte bli jag lovar! jag håller på att lära Moa en ny grej men jag får inte säga vad det är för hon vill kunna stajla sen att hon kan denna grej utan att det blivit uttjötat(Svenska: Uttjatat..)Så det har vi suttit med typ heela dagen, men rätt kul hade vi iallfall! :D En liten hint på vad vi hållt på med kan jag bjussa på, men bara för att jag är snäll! ;)


Krya på mig..

Hejhej! Hoppas ni har det bra allihoppa!(bättre än mig dvs) Jag har fått en sån hemsk hosta! Så jag får se om jag enns kan gå till skolan imorgon..Visst, det hade vart skönt med längre lov men det jag menar är att jag hellre är frisk och kan gå till skolan än ligger hemma och hostar! Har ju endå gjort det heela helgen! Men imorgon SKA jsg vara frisk! Detta blev ett ganska ointressant inlägg jag vet men, sånna måste finnas också!haha, bloggar nog senare puss sålänge♥
Joo, det är ungefär såhär jag ser ut just nu! Hela familjen skattar t.o.m åt mig och mina rödspröngda ögon..Fast jag är inte lika grön som denhäringe..


Fotokväll med den bästa!

Ja, igår fick jag äntligen träffat Moa! Vi kollade lite på En prinsessas dagbok och käkade gött, sedan när jag tog fram kameran blev det andra bullar! Över 400 kort tog vi den kvällen.. Vi hade bara en liten glödlampa tänd när vi tog dessa korten och skuggorna blev helt amazing! de flesta typ alla kort vi tog tog vi så det blev svartvitt! Annars blev det så suddigt.Jag kan bara påpeka att detta nog var de seriösaste bilder vi har tagit med varran nära.. an också säga att kanske 100 av dessa bilder vi tog igår är skrattanfall!ALLA kort kan jag ju inte visa, eller jo jag kan ju men har inte orken till det, men några kan ni få se! Enjoy! :D


Jorden anropar

Jorden anropar Moa, Nu får du ta och bli frisk lilla vännen! har inte sett dig sen förra året, När jag väl kommer hem från Hovfjället kommer du och säger att: Nej, jag är sjuk så vi kan inte ses förrens på fredag..
Jo men vet du vad Moa, Nu är jag också sjuk! Tror att det är du som har smittat mig.. fast vi inte har träffat varran på jättelänge.. haha, imorgon ska jag vara frisk!
Saknar dig♥


Gott nytt år!

Tack alla härliga människor för ett underbart läger! Har haft det asbra verkligen! De härliga dagarna i skidbacken har god mat, andakter, en liten tur till Sunne och Clara och en helt awesome nyårsfest och massa annat har vart en perfekt avslutnig på 2011 och en toppen början av 2012! :D Jag har haft den nya kameran i högsta högg nu men inte i backarna, vill ju inte tappa kameran i snön, det hade vart fruktansvärt! Att gå och bära på den istället för att åka hade inte heller vart jättekul ;) Men jag passade på att peppra bilder när vi inte var i snön! Så här kommer några åtte dom!










Gott nytt år allesammans!


RSS 2.0