OnePiece

Villhavillha!Synd att dom ska vara så fruktansvärt dyra bara!Men fruktansvärt goa med!Så jag säger det igen,Villhavillha!

Vilken gillar ni bäst?jag funderar på någon av domma,Men alla finns inte i xxs och det är ju ett litet bekymmer,Funkar kanske i xs?
Update:Hittade många fler nu så det är inte bara domma jag gillar,Såg inte att det fanns flera

Frisk!

Nu är jag äntligen frisk!Så idag har jag varit i skolan.Kul att träffa alla igen.Det är så tråkigt att vara hemma hela dagarna.Men igår var jag faktiskt inte hemma hela dagen!På eftermiddan skulle Alice och Mamma åka och kolla på en skola(Alice ska börja Gymnasiet nu)Och efter det så visste vi inte vad vi skulle göra så vi gick in i Biopalatset och kolla när nästa bra film gick.Den gick om 10min. så vi bokade platser,Köpte popcorn och satte oss!Det blev "The tourist" Som jag har velat gå och se!Den var jättebra!Kan verkligen rekommenderas!

Och Johnny Depp och Angelina Jolie är ju bara såå bra skådespelare!

haha ja,ALLA har varit små!

här är jag med min älskade morfar när jag nog inte var så många år!hihi

Sjuk

Hej!Igår var jag sjuk och trodde att jag skulle vara frisk idag men intedå!Ont i halsen och förkyld som bara den!Men jag hoppas att lite kukerlimuck medicin(=Godis)Ska hjälpa mej att bli frisk så fort som möjligt!Imorrgon kanske?..Men nu ska jag gå tillbaka till att titta på gamla bilder!Bloggar kanke om en stund.

Mycket att göra..

hej jag harit varit lite seg med bloggandet sedan skolan började och jag har haft så mycket att göra så jag har nästan inte hunnit med någonting!Sitter med ett lass läxor och svär åt min kamera!Som INTE vill visa sej för datan när jag ska lägga in ca. 250 bilder från lite av det jag har gjort domma dagarna.Men jag får väll vänta tills min lilla pappa har kommit hem och fjäska lite med honom;)Jag bloggar nog mer om en stund!

haha blondinskämt...

haha här kommer et bloninskämt som jag inte har hört någon gång iallafall.Lånat på facebook från Cici.

skolan börjar idag..

Idag börjar skolan!Ville självklart ligga kvar i sängen när jag vaknade för en stund sedan,men visst ska det bli kul att träffa alla igen?!Lite typiskt bara att jag trodde att vi började 20 över 8 som vanligt.Tänkte såklart"Jag ska ha gott om tid så jag ställer klockan på kvart över 6"Kvart över 6 går jag upp och dushar.Sen vid sju smsar jag moa somvanligt"Är du hos mamma eller pappa"(Hon var hos sin mamma)Men vi börjar 30 över 9 idag!!Jippie va bra att jag gick upp kvart över 6 och somnade halv 2 då!jaja inget att gräma sej över.men idag kommer jag vara skittrött!Jag kommer genast och tänka på Trötter och ja,Jag kommer nog se ut som han idag!haha

Slapp dag

Hej!Idag har jag inte gjort någonting,Jo jag har läst ca.100s. i en av dom nya böckerna jag fick av tommy och cici."Vampyrens märke".Ni hittar bilder på dom lite längre ner.(Inlägget under)Och så har jag tvättat håret och inpackning och så,Mysig dag faktiskt!Och gårdagen med Axelina var jättekul!Vi kollade blandannat på filmen Elektra.(Jagvet den ser jättedålig ut men den är riktigt bra!)

Axelina

Idag ska jag vara med Axelina!Så hon kommer snart skulle bara äta.men jag bloggar nog mera om en stund när hon har kommit!Förlåt Axelina men jag bara älskar denna bilden!(Vet att inte du gör det)

Mellandagsrea!

hej!I förrgår var jag på mellandagsrean!Det var väldigt utplockat men jag fick tag på lite saker iallafall!(Dessa saker var inte på rean,Dom flesta)
Armband från bling bling

Halsband med groda på från ur och penn


Och en berlock från ur och penn att ha på halsbandskedjor(och nej,hjärtat ville inte med på bild)

ett läppglans från H&M

Och för dom 300kr. i presentkort på science fiction bokhandeln av tommy och cici köpte jag dessa böckerna:
The vampire diaries Uppvaknandet och kampen och Vreden och återkomsten (1:an och 2:an)


Stephenie meyers Genom dina ögon(För er som inte vet så är det samma författare som till Twilight böckerna)


Och dom 3 första böckerna i house of night serien. Vampyrens märke,Sveket och Utvald.(Har redan läst 110s. i den första.Så bra bok!;)Och kolla framsidan!Helt underbar den med!

Och allting tillsammans


Och som ni ser så har jag tråkit.Därför lägger jag ut så mycket.Men ni har tur som slipper se resten av dom 97 bilderna...haha!

Lets dance!

Idag har jag vrit på mellandagsrean och shoppat lite.Och nu sitter jag och kollar på lets dance!Och Malin och Alexander Rybak har precis dansat.Jag har faktiskt träffat Malin!Så det är kul att se henne på tv.jag träffade henne på min kompis Saras kalas.Hejar självklart på dom!

Wonderful

Nu är designen klar!Perfekt blev det verkligen!Om ni vill komma till fiffis blogg klicka här. Grym blogg måste jag säga!Men nu ska jag och spela piano.Visste ni att jag gjorde det?Jag är inte särskillt bra på det men tycker att det är hur kul som helst!Tack fiffi för den fina designen!♥


Blogg design!

Hej alla Ebbas läsare!

Nu är Designen färdig :D
hoppas du blev nöjd Ebba !♥

Om ni behöver hjälp med eran blogg design , klicka in på min blogg och kommentera
(glöm inte att fylla i e- posten)
 
eller maila så hör jag av mig!

www.thatsmeonly.blogg.se

[email protected]



// Felicia


Fiffi fixar!

Hej!nu sitter jag och skickar bilder till fiffi för hon ska fixa bloggen!Thanks Fiffi!Så snart kommer bloggen förmodligen att vara mörkare med en annan header!Vet inte hur lång tid det tar innan det är klart men innom denna veckan tror jag.Men ni lär ju se när den är klar!Jippie,Dehär räddade min dag!hihi!


Sjuk

Hejhej!Idag och igår har jag varit sjuk.Men jag blir nog snart frisk hoppas jag!,är ju inge jättesjuk.Bara lite ont i halsen och har lite feber.men det stoppar mej inte.Idag kanske jag ska en sväng till mellandagsrean ändå men får se om jag orkar.Sitter för tillfället och kollar på film men jag bloggar nog om en stund.Här kommer iallafall en väldigt random bild som inte alls har någonting med inlägget att göra.En bild från silverlake!

Sagan om ringen

Godmorgon!Jag har just vaknat och ligger och läser Sagan om ringen.Så bra böcker!Jag har aldrig läst böckerna innan och det är så fräckt för det är så mycker som  inte är med i filmerna som är med i böckerna.Så för er sominte har läst dom:Läs dom!Och filmerna,Helt underbara!

Fångarna på fortet!

Nu blir det chips,dricka,filt och fångarna på fortet!

Bild från google

1st. Januari 2011

Första dagen 2011.Hjälp vad fort 2010 gick,Eller är det bara jag som tycker att tiden bara flyger iväg?Okej,nu lät jag gammal!haha.Men som dom flesta andra har jag några nyårslöften:

  • Äta nyttigare!
  • ut och jogga(När snön försvinner)
  • Unna mej själv saker!Hårinpackningar,fotbad,Massage och kanske någon liten spabehandling;)
Och kanske någonting mer.Men detta är allting jag kommer på nu.jag hoppas iallafall att 2011 blir ett BRA år!Så..

RSS 2.0