God jul!

God jul! Uppdateringen har väl inte vart den bästa i jul men jag har inte haft lust att sitta vid datorn på jul! Och ni har väl inte suttit och läst min blogg på ju heller? Mne nu ska jag blogga rejält tills jag åker, ska upp t Hovfjället och åka skidord en 28: onde. Det är ju om två dagar!! Det ska verkligen bli askul! Men jag kan skriva något tidsinställt inlägg så det kommer något ;) Kommer nog komma upp en ny kategori i stil med "Hovfjället 2011-2012" Men jag får se! Vad tycker ni? Hur har förresten eran jul vart? Min har varit helt toppen! i julklapp fick jag massa fina grejer, bland annat en splitter ny Canon eos 600D! :D Nu ska jag leta upp skidhjälm och sådant på vinden sedan slå mig ner i soffan och kolla på Shrek. Ha det gött!

Moa at my place

Snart iallfall.. Jag är hemma från skolan idag med, det börjar bli ganska seegt!Så Moa kommer över en sväng, jag är ju inte dödligt sjuk! Idag har mamma vart ledig med(Inte för min skull altså utan hon brukar vara hemma på onsdagar) Så vi har julpyntat med tomtar och var på Salt och honung och åt en god lunch!Bloggar senare. Puss :)


Onödiga saker

Haha, vet inte hur men jag satt och kollade julkappar och kom plötsligt  in på en sida fullproppad med massa onödiga men fruktansvärt roliga saker! Vad sägs om t.ex. en objektivmugg?


Eller kanske en badanka med radio?


Ett shotglas gjort av polkagris?


Till snöbollskriget, en snöbollsgörare!

"simhandskar"

Golf på toan? hm, varför inte..


Uppblåsbara peruker..

Varför inte pimpa upp hjälmen lite?

En såkallad Shitbox... :D

Källa

Plugg

Idag är jag hemma från skolan, är så förkyld så jag kunde inte gå till skolan idag.( Fast hade jag ansträngt mig så hade jag nog kunnat gå igentligen..;) )
Sitter iallafall just nu med Johanna Alice och Hilma och ja, det ser ut som vi sitter och lanar men nejdå vi är så duktiga och pluggar..Nästan! Jag sitter mest och kollar bloggar och facebookar. :D

Internet igen!

Yes nu har jag fått tillbaka internet igen, så nu ska här bloggas som vanligt igen! :D Igentligen skulle jag sätta mig och plugga till det sablans SO provet som jag skriver rätt mycket om nu. Men nej, känner då ingen stress att lära mig alla länder, huvudstäder, floder, halvöar och bergsskedjor tills tisdag? Jo självklart! Jag får väll ta tag i det och börja!Tills jag är tillbaka kan jag underhålla er med lite bra musik!

Till dig Moa..

Bara för du bad om det Moa!;)


1 vecka och 2 dagar.

Nu undrar ni, Vaddå en vecka och 2 dagar? Så länge har jag nämligen haft min nya bloggdesign! Jag ha fått massa possitiva kommentarer på bloggen men även folk som har t.ex skickat meddelanden på fejjan och sånt. Kul att ni vill säga vad ni tycker♥ Vi har fortfarande inget internet men, vi har dratt in ett bord och en stol där den gamla datan stod så nu slipper man igallafall blogga från en madrass på golvet ;) Mamma och jag är i full gång med att baka Idakakor så jag får fortsätta med det! har jag orken till det så skriver jag ett inlägg lite senare också!

Plugg till SO prov

Hejhej! Snart får jag tillbaka mitt internet och kan blogga som vanligt igen. Nu har datan hemma som funkar blivit gröm flimrtig och jag får spader bara jag ska kolla facebook jättesnabbt. Just nu sitter jag i dataalen och facebookar. Vi ska igentligen öva till so provet.. oops ;) jag har igentligen inget vettigt att blogga om så håll utkik så kommer jag snart blogga igen! Puss♥

Black or White?

När ni kommer till min blogg, är du  designen svart eller vit?
Jo, på min "riktiga" data är bloggen svart men här är den vit. På Moas data är det lite olika, vi kom på den brilljanta saken förut att det kanske är olika från vilket internet man använder. På min data har jag firefox- svart på denna datan internet explorer- vit. jaja, det var väll fint med vitt också! Bara undra.. ;)
Är ni som mig och genast tänker på en speciell låt när ni läser rubriken?


Låg uppdatering, sorry!

HejHej! Förlåt för dålig uppdatering idag men, jag har en förklaring! Idag har jag varit hos Moa hela dagen och spelat CoD. det var askul! Sedan när jag kom hem så funkade inte internetet på min dator...     -Pappa! Mitt internet funkar inte! Vet ni vad jag får för svar? Jo, det är fel på rautern, han har beställt en ny och den kommer på tisdag MEN, Han är iväg och jobbar denna veckan och kommer på lördag.. så nu sitter jag här med den enda datan i hela huset som funkar, Den gamla som står på golvet. Så jo, tänk er mig sittandes på en madrass i Tommys gamla rum med tangentbordet i knät. Såå om uppdateringen blir lite låg denna vecka så vet ni nu varför men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt! Possitivt idag är att när jag och Moa sitter och fikar kommer Vilma in i köket( Moas pappas fru) Och frågar om jag vill ha hennes Iphoneskal, hon hade råkat beställa två. Så nu har jag ett nytt skitsnyggt skal! Tack Vilma♥

Passa Moas kusiner kväll..

Ikväll har jag och Moa passat hennes kusiner, det gick finfint men efter en hel kväll med två underbara kusiner under typ 9 ska det bli skönt att få lägga sig i sängen och läsa Harry Potter(Heelt tyst) Haha ;) Men mer bloggande blir det imorgon, Godnatt
Här har vi Moas kusiner,Stina och Hampus. Bilder lånade från henne. Hoppas det var okej!


Albert & Herbert

Godis och Albert & Herbert gör denna kväll!

Hemma från skolan

Nu har jag kommit hem från skolan duschat och ska kolla julklappar.(Frisk idag!) Jag brukar inte så ofta prata om skolan i bloggen men detta måste jag bara säga..Såå äckligt! Vi dansade bugg i skolan två och två och självklart, man var tvungen att dansa tjej och kille.. Detta är ju inte så farligt med de flesta killar men den killen jag fick dansa med..Det var hemskt! det började med några få steg..det gick ganska bra men sen när vi skull snurra..Pruttade han! Det stank bajs!Fyyy vad äckligt det var. Nej, nog om fisar, nu blir det go thaimat! he det bra så bloggar jag om en stund

Godnatt!


Med denna bilden säger jag godnatt och sov gott(Hoppas det snöar imorgon!) :P

Första December

Idag är det första december och endast 23 dagar och 9h kvar till julafton! Jag är sjuk idag igen, men som tur e så är Alice det också. Vi började dagen med pepparkakor,kanelbullar(Nej, inte kussekatter! kanelbullar är godare!) varm choklad,tända ljus och såklart, julkalendern! Julkalendern är ju ett måste! Tycker det är bra att det iår är lite "sagokänsla" på julkalendern. Typ som när man var liten och kollade på typ Albert och Herbert och Pelle svanslös,Haha ja, jag e lite barnslig när det gäller jul! :thumbup:

RSS 2.0