Skrattsjukan

Haha, nu har vi skrattat i konstant fem minuter säkert utav ord vi uttalat jätteroligt.. Mm, Moa och Ebba humor...nu rinner mascaran och jag har ont i magen för jag har skrattat så mycket! Jä!


Chocklad och plugg

Plugg plugga blir det denna eftermiddgen. Moa sitter och tittar på DH och jag sitter med här med So-läxor till öronen.. Haha, tur att det finns choklad och hallonsoda!


14 år

Idag så fyller jag fjorton. Weehoo, Grattis till mig själv! Haha ;) Jag fick en dator och en parfym :thumbup:
Mamma sa till mig att jag fick bestämma exakt bad jag ville till middag, det blev tacos och glass med chokladsås till efterrätt.. haha, fjorton tekniskt sett men i huvudet fortfarande fyra ;)


Dan före födelsedagen

Ja, om sisådär två timmar fyller jag år. Hela dagen har jag blivit påmind av folk men faktiskt glömt av det hela tiden. Kom på nu att jag faktiskt fyller imorgon ^^ Haha, andledningen till att jag glömmer av är nog att det känns som jag redan har fyllt år. Har ju redan fått paket och haft släktkalas och allt dedär. Imorgon iallfall så kanske jag och mamma och Moa ska till Arkens spa eller så gör vi det en annan dag i veckan, slutar fyra imorgon -.-' 
Godnatt säger jag nu iallfall, Men ska inte riktigt lägga mig än. Puss♥
 

Nya jeans

Idag har jag vart på gina och köpt jeans. Mina gamla har på något vis blivit för stora..Haha, ganska gött ändå - man märker att promenaderna har tatt. Efter stan så åkte jag till min lilla bror och sa grattis på 23 års dagen. Nu ska jag ut och springa tror jag! Hörs♥
Såhär ser jeansen ut
Vad tycker ni? :)
 

Kräftskiva

Nu sitter jag i soffan hemma hos Anki och har precis käkat massa kräftor. Gött!


Nyvaken

Hur kan det komma sig att man är trött när man har sovit jättelänge och precis vaknat? För det är ju alltid då man är som tröttast och egentligen borde det la vara tvärt om? Hela natten sparar man ju energi och man borde ju ha mest på morgonen då. Önskar jag var en morgonmänniska men inte då, jag ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp fast klockan är kvart i ett. Nej, nu ska jag gå upp och göra något vettigt! Men någon bild på mig kan ni glömma just nu, med rufsig morgonfriss helt osminkad nyvaken.. In your dreams, in dkulle ju få mardrömmar ;) ni får ett hjärta istället!


Första skoldagen

Ja, idag klockan 9.15 Började första dagen i åttan. Trodde helt ärligt att det skulle kännas lite mer än det faktiskt gjorde. Haha, konstigt bara när alla 99:or var där.. Jaja, nu ska jag spela sims, puss o hej :)


ALLMÄNT RANDOM SÅDÄR VID TRE TIDEN..

Egentligen borde jag städa men jag orkar inte. Istället sitter jag och tittar på videos på youtube och läser bloggar. När jag hade läst några stycket kom tanken " kan inte någon blogga då, detta har jag redan läst! " Sen kom en till liten tanke " Kanske är det jag som borde blogga " Haha, så det är det jag gör nu, bloggar. Haha, har egentligen inget att skriva om så vi får höras senare, Kramis bananis (Hahaha!!) 
Väldigt gullig bild som just nu är bakgrunden på min fina dator. 

Dip dye på Linn

Vi är hos Annie och har precis gjort röd Dip dye på Linn. Haha, det blev asbra tycker jag, vad säger ni? :)


Härlig kväll

Ja, förut gick jag och Moa till Henry´s och tog en glass och efter det blev det Desperate Housewives, som vanligt ;) Men efter det hände det något ganska ovanligt. Vi satte oss och prata. Om ganska så viktiga saker (Nej, vi är visst inte så barnsliga som ni trodde? ;) ) Iallfall efer typ en timma förstördes den känslan som var i rummet eftersom en helt absurt stor spindel kröp på väggen ovanför Moas huvud.. haha ^^ Godnatt♥

Ny dator!

Ja, igår fick jag en dator i förtidig present! Pappa är inte hemma när jag fyller år och därför fick jag den igår! Taack! :thumbup: Lycklig nu ja!

Släktkalas

Igår hade jag släktkalas. Mysigt! Egentligen fyller inte jag år förrens om typ en vecka men då jobbar ju alla så vi fick ha kalaset igår istället och det gör ju inget :thumbup: Detta fick jag
Från Ahlbaums, Ett fint armband med mitt stjärntecken, Jungfrun och Ett presenkort på Gina Tricot
Ifrån Yngvessons, ett smyckesställ
Från Leif och Linda och från Anders fick jag pengar
Och av farmor och farfar fick jag en gräddsnipa. Ända sen jag var liten har jag fått en Ostindia kopp av morfar, när morfar gick bort så tog farmor och farfar över traditionen. Nu har jag alla kopparna och gräddsnipan. Lite sött ändå!Bild från google
tack för presenterna♥

Desperate housewives

Mys Med Moa och Desperate housewives, hörs :)


17 Augusti

Idag fyller Alice brallis 17 år. Grattis systern! :) Nu håller vi på och duka för hon ska ha lite vänner över på middag och jag väntar på Moa som snart ska komma. Hörs senare ♥
GRATTIS ALICE :thumbup:
 

Döda flickors dans

Mitt liv är nu komplett. Åtminstone för en vecka eller så. Boken jag beställde för några dagar sedan har nu kommit! Så nu ska jag dyka ner i boken med en kopp te. Toppen! :thumbup:
Jag prövade en ny sminkning förut, vad tycker ni? :)


Vårat första videoinlägg..

Ja, kan faktiskt bjuda på denna.. Jag och Moa satt och pratade förut och bestämde oss för att göra ett videoinlägg...Resultatet blev ganska charmigt men nja inte direkt toppklass! Haha, enjoy :thumbup:
 
Moas blogg

Dag 12 - Min vardag

För att kunna skriva detta inlägget om min vardag fick jag tänka en stund.. Vad ska representera min vardag? Självklart, jag bara pepprar bilder hela dagen! Haha, här är några utav dem som jag tog igår ;)


Dagens promenad, check!

Nu har jag kommit hem efter en 7.74km lång promenad. Å va gött det kändes! Siktade på att gå en mil men blev så himla pinkinödig så jag fick gå hem, haha! Bena är helt lealösa nu så det var nog lagom och jag räknar med en gnutta träningsvärk imorgon. Hoppas det iallfall, då märker man ju att träningen har tatt! Senare kommer Moa komma hit och jag tippar på att vi kommer kolla på Desperate housewives, jag har fått henne att börja se på den :thumbup: hörs senare kram


Känslan när man blir ägd. Utav sin mamma.

Haha, inlägget under här skrev inte jag. Eller Moa som jag trodde när jag såg det. Det var min lilla mamma som vart inne och bloggrapeat mig.. ;) Ibland är hon rätt gullig ändå..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moa är bäst/ Moa, nära du.. Moa skulle också bloggrapea fast det funkade inte.. Jag märkte detta nu..

Bulle

Äter bulle med Moa. Mums Mums :)

Tidsinställt inlägg

hejhej! Just nu sitter jag säkert i en solstol på någon strand och har det göött! Haha, jag bad Moa gästblogga några inlägg så ni får något att läsa hemma i regnet ;) Haha, puss och hej♥
 

MOA IN THE HOUSE

Hej alla barn nu blir de barnprogram, titta här vad tant Moa tar fram!
Eller trollar bort. HA!
När som helst idag kommer de komma upp en inlägg som Ebba, min fuskiga vän, skrev för några dagar sen.
H.O.N  Ä.R  I  G.R.E.K.L.A.N.D
Så tant Moa ska gästblogga lite då och då.
Typ just nu.
 
Varför jag och Ebba passar så bra ihop?
Haha, helt ärligt gör vi inte de..
Jo, utan varandra skule vi nog inte överleva.
Men vi är så olika.
Ebba gillar inte tomat.
Inte jag heller i och för sig..
Men ändå!
 
Mus och råtta (istället för puss och kram) Moa, www.baradiinmoa.blogspot.com
 
 
 
 

Glashuset

Imorse var jag inne i stan och köpte en bok. Måste ju ha nått att läsa i Kreta och igår läste jag ut Cirkeln :( Glashuset blev det denna gången i med att andra delen an Cirkeln, Eld bara finns i inbunden och det är ju mycket goare med pocket tycker jag. Glashuset är den första delen av "The Morganville vampires". Dock var det väldigt stor text så det går väldigt fort att läsa. Tjuvstartade lite på väg hem och läste ca. 50 sidor på en 25 - 30 minuter. 
Får se om jag inte skaffar mig en annan på flygplatsen.. 
Såhär ser omslaget ut

Kreta

Jepp. Om tre dagar är det dags för mig att sätta mig i bilen, åka till Landvetter, sätta mig på ett flyg och flyga till Kreta! Vi beställde resan för någon vecka sedan men jag har helt enkelt glömt av att skriva något. Haha ^^ 
Kommer ju helt ärligt inte sakna vädret här hemma iallfall.. Byta ut 17 grader mot 33+ en vecka ska bli helt toppenfenomenalbra! :thumbup:
 
 

Fotoalbumfix

Idag är en sån vara hemma och fixa dag. Haha ;) jag och Alice spenderar några timmar med att klistra in bilder i fotoalbum. Mys!


RSS 2.0