Nytt armband

Sitter nu i bilen påväg hem från stan. Först skulle vi ha en jacka till Alice sen skulle ja ha ett armband, ett sånt med jungru Maria på. Rebecca köpte ett sånt när hon var ute och seglade med Gunilla. Det är så himla coolt så jag var bara tvungen att skaffa ett sånt själv! På första stället på Frölunda torg var det slut men så åkte vi t det stället brevid Ikea och där fanns det. Kostade bara15 kr. Så ja köpte två st!;)

 


Stan med mammis!

Idag har jag och mamma vart i stan. Vi skulle igentligen bara hämta Alice mobil på media markt på 421 men man kan ju inte BARA göra det.Man måste ju kolla i några mer affärer!Eller hur? Kom hem med ett nytt iphone skal och en ring.

Men jag kan ju inte ta kort på mobilen från moblen så bilden på skalet får vänta.


Läser läxa

Hej!jag har igentligen inte i skrivande stund något vettit att skriva.Sitter och gör läxan. Vi ska skiva en filmressencion på engeska tills på tosdag, Redovisning på onsdag, prov på torsdag nästa vecka och så ska vi läsa en bok.  sitter just nu med boken. Asså det roliga är ju det att vi har fram till vecka 46 på oss att läsa ut den och jag trodde seriöst at det var ett skämt eftersom den bara är 150 s. lång och jättestor text. Slappt!haha;) När jag läser lyssnar jag för tillfället på Yiruma.Gud vad bra han e!Men tänk då Axelina som faktiskt kan spela denna.. Woow!

Korv och pannkakor

Nu är jag lite gladare iallfall! Efter en toppendag med Moa och pannkakor och korv går det inte att vara sur!För er som inte vet så brukar vi alltid ha korv till pannkakor hemma. De flesta tycker att det är väldigt konstigt men det som vågar smaka tycker faktiskt oftast att det är gott!Det är en sån sak som har gått i släkten.Min morfars mamma var norsk och åt alltid det när hon var liten så det har liksom blivit en självklarhet för mej eftersom vi alltid har ätit det! Moa och jag tog massa fina kort idag påtal om ingenting, eller, jag tog kort på Moa och ville inte vara med på något kort själv. Här kommer ett av dem


...

Just nu vill ni inte lyssna på vad jag har att säga för är så irreterad så det är inte sant. Tills jag har lugnat ner mej kan ni väll ta och kolla på någon gladare: Denna smiley

1 års kalas

Idag har jag varit på 1 års kalas hos mitt underbara kusinbarn Rasmus. När vi stod på färjan blev jag och mamma så sugna på en promenad så vi gik hela vägen hem. Haha! men för er som inte vet avståndet mellan färjan och mitt hus, det är inte jättelångt! kanske 4 km. ;) vi stannade hos Anki och familjen som har varit i turkiet i en vecka nu.Dem kommer strax.Nu blir det iallafall god mat! Hejdå

- I love cats

Är denna tjejen enns seriös? För då är det ju synd om henne, men...Hon är rätt underhållande att titta på!

1-0 till Sverige!!!

Yeees! Trodde aldrig att sverie skulle göra något mål när inte Zlatan är med men jo, Kim Hellström 14:de minuten yes!!


Sverie Holland

Nu blir det sveriematch och chips i soffan. Härligt!:)

 

 


SO läxa, Check!

Äntligen klar!Har sutit i princip hela dagen och jobbat.Men nu är det klart att skriva ut!Härlig känsla,Så nu blir det "Belöning" Med krans!;)

Trött kväll..

Ikväll är jag jättetrött! Fast, det har jag ju varit hela dagen! Ska bli skönt att dyka ner i soffa nu och kolla på tv!


Gissa vem som är här igen?..... Jo,.. Evelinaaaaa :DDDD

Heeej! Nu är jag här igen :D
Jag kände mig tvungen att uppdatera lite på ebba bjäbba blogg blog för det är lite grejer jag tror att ebba inte skulle skriva... ( och förlåt ebba du är igen bjäbba för du är snäll men det rimmar inte på ebba... ;(((( ) okej då ska jag skriva nu då: jag och Linn har gift oss ;dd det står kor på min ring...
Linn och Linda höll på att bestämma vems pappa som skulle köra dom till dansen ikväll så då bistämmde jag och ebba ( två år i förväg) att vi skulle sitta bredvid varandra på bussen till polen ;) och Linn har soptunnat mig tro mig bilderna kommer sist för Ebba ville göra en bild grej... Och så har vi haft armbrytning typ hela klassen och jag fick möta bosse! ;o ( våran träslödslrare) och konstigt nog vann han... och så lovade jag att säga att jag älskade linn eller tyckte att hon var snäll eller så ;d och så ville Linda att jag skulle länka hennes blogg men eftersom att jag inte vet hur man gör så skriver jag bara att bloggen börjar på L ;)


Te med Moa!

Nu sitter jag här med Moa efter en lång dag och dricker te.så jag ska vara lite social med henne istället för att blogga. Puss hej bloggar snart:)


Höst promenad

Är just nu ute på promenad men mammis. Vilken härlig höstdag!


Sims och raggsockar

Idag har gjort absolut ingenting.Typ suttit med raggsockar på och spelat Sims hela dagen.Ganska härligt faktiskt,För man behöver ju såna dagar också!Får se om jag ska göra något senare.Men det blir troligtvis raggsockarna på hela dagen.Bloggar nog senare,Puss hej!

Cod med Moa

Haha lite otippat va?;) har precis kommit hem från mosmos, vi har suttit typ hela kvällen och spelat cod. Haha Askul!! Faktiskt..;) nej men jag blev tillslut riktigt bra på det, men jag kunde fortfarande inte slå Albert.. Inte Moa heller för den delen. Men mellan me och Moa var det faktiskt riktigt jämnt! E randlm bild från Google på spelet.


;)

Måste säga att jag och Moa är ett BIG fan off Justin bieber... Not!!


Moa kommer Strax

Jag som hade tänkt greja så mycket idag..Slutade med att jag låg i soffan och kollade på tv istället..Haha laat!Men snart kommer min lilla Moa hit.Hon har varit på IFK match nu.Hoppas dom förlorade!hihi,Nej men som ni förstår så är jag inte IFKare.Men hon kommer nu vid halv sex så ska vi ha en mysik kväll här hemma!Eller om jag går til henne..Får se! Mne jag bloggar kanske senare ikväll. Puss sålänge!

.

Haha tack för det fina inlägget innan ewe! Jag har precis duschat nu och ska(förhoppningsvis) röja iordning i "tommys rum" nu.( för er som inte vet då heter min bror Tommy, han bor inte hemma nu så vi använder det rummet som typ förvaringsrum) senare ska Alice få det rummet. Iallafall, det kanske låter lite konstigt att jag VILL greja därinne men faktiskt så har jag otroligt lust att ha något att göra hemma idag. Jaja vi får se hur det blir. Här kommer dagens outfit!( helt osminkad...)

2011-10-01 @ 12:08:07 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0