Wedding

Igår var jag på det snyggaste bröllop någonsin. Det var min kusin Johannes som gifte sig. För tredje gången..med samma tjej..Utan avbrott. Haha, anledningen till detta är att det första gången gifte sig i USA och då gildes det inte i Sverige så då gifte de sig borgligt bara för att kunna säga att de var gifta. Sen ville de ha ett riktigt bröllop med släkt och vänner och så. Hur nice kväll som helst! Massa fina människor var med väldigt fräcka outfits! 
 
Alla pepprar kort på brudparet :D
 
 
Tommy och Cici. Ja, han blinkar men ni skulle bara veta hur svårt det är att få en bild på min bror när han inte blinkar eller gör någon rolig min.. denna fick duga på han ♥
 
 

Saker som värmer

Satt och tittade facebook på datan och gjorde läxor när min mobil plötsligt plingade till och den goaste vännen i hela världen hade lagt ut denna bilden och taggat mig. I detta inlägg är allt jag vill förmedla att jag har underbara vänner. Stora kramar!


The hobbit: An unexpected journey

Inte bara jag som längtar va? Trailern till den sista sagan och ringen filmen har nyss kommit ut. Den handlar om Bilbos äventyr och hur han hittade ringen, filmen har premiär den 14 December. Denna är ett måste att se på bio! :thumbup:
 
Tycker att denna filmen verkar vara lite mysigare till skillnad från de andra filmerna. Får ni också den känslan? 
 

New perfume

I torsdags kom pappa hem ifrån sitt jobb. Han jobbar fyra veckor borta och sen ledig fyra veckor. Han brukar ha med sig någon present ifrån flygplatsen. Fick denna gången DKNY golden delicius som luktar såå gott! Tack pappa!


Taco night

Igår var jag iväg och åt tacos med niceigt folk. Hjälpte Louuse lite med hennes dator som det var problem med och sen fastnade vi i internetshopping sidor.. haha! Tycker däremot att det finns väldigt mycket fula kläder iår.. dessa mörka färgerna och jag vet inte allt.. Fult. Jaja, efter det satte jag mig och små pratade och så. Jättemysigt iaf! 
Såg en sak förresten som var nice, funderar på att köpa denna.. Vad tycker ni? :)
Nelly Trend - Ottoman Sweater hos Mylovebasket

Finns det hjärterum..

..Då finns det stjärterum. Jag har precis kommit hem från konfan och har satt mig och kollat på Halv åtta hos mig. Direkt nästan när jag satte mig kom lilla Pelle och klämde in sig mellan mig och soffan.. Så söt!


Sjuklingen Mattsson

Jag har blivit sjuk, igen.. :( så, vad gör man när man har en hel dag att döda, ont i huvudet och feber? Kaske var min ide att komma ikapp med SO frågorna som inkluderar typ 20 sidors läsning och tänkande inte den bästa ideén. Ska sätta mig och kolla på Desperate housewives istället nu. Krya på mig till mig själv så hörs vi snart ;)

Sista minuten anmälan

Fick precis ett sms av Moa "Ska du vara med i tävligen så får du anmäla dig nu" Så det är det jag gör.. Anmäler mig ;) Haha, gå med du också www.baradiinmoa.blogspot.com

I'm alive

Sorry asså, jag har varit sjuk och har haft fullt upp med ett litet project som jag inte kommer berätta om än så jag har inte hunnit att blogga.. Jag skulle bara säga att jag lever ;)

Nya skor

Ja, nu ska ni få se skorna jag fick tag på idag. Skriv gärna vad ni tycker om dom :) 




Barista

Just nu sitter jag på barista och lunchar. Kycklingsallad och cola. Gott! Skor fick jag tag på relativt fort, femte affären typ ;) ni ska få se dem lite senare när jag är hemma :) puss o hej sålänge


Mot staden

Idag ska jag in till stan och köpa höst skor. Få se om jag kommer hem med något, brukar vara helt hopplöst och alla som är med mig brukar bli sura för att jag tar så lång tid på mig.. Haha, ni får se sedan! Vet dock inte riktigt vad jag vill ha.. :P
Tycker denna bilden passar rätt bra idag, på många sätt.


The Twenty-First time

Så amazing låt ♥ 

Bubbles

För några veckor sedan tog jag och en väldigt go kompis kort på såpbubblor. Jo, det var Moa. Ni hade rätt, Hundra poäng var!!Haha, åå när jag är trött (typ som nu) Så KAN jag inte vara seriös.. Som ni kanske märker när jag skriver! ^^ Iallafall. Bilderna  sparades i ett konstigt format som gjorde att jag inte kunde öppna dom på datorn :( Fick tillslut ge mig och skaffa Picasa så jag kunde ändra format.. Nu ska ni få se dom :thumbup:
Bilderna som har lila naglar har Moa tagit och dom med fransk manikyr har jag tagit^^






Hårklippning

Gårdagen på arken var jättehärlig! Hela kroppen känns som sammet ^^ idag har jag vart och klippt mig. Valde att bara klippa bort de slitna, bet blev ungefär fem cm. Haha, inte alls slitet hår, inte alls! Nu är det glansigt och fint iallfall!


Arken

Om en stund ska jag och Moa åka iväg till Arkens spa och där tänker vi tillbringa denna regniga söndag. Ja, det kunde ju vart värre! Får se om jag bloggar nått mera igen idag annars får ni ha det så bra tills vi hörs igen, Peace♥

 

RSS 2.0