Kollektions program!

Hej hej!Nu sitter jag och försöker lära mej ett kollektionsprogram som min systers kompis visade mej.Det går sådär men det är jättekul!Jag har än så länge bara gjort en men flera kommer jag göra och dom kommer nog att komma upp så småning om!Såhär ser iallafall denna ut!Men somsagt var så håller jag fortfarande på att lära mej så denna bilden var jätteliten så jag fick dra upp den och då blev den lite suddig.Men ni får ta det med en nypa salt!

Kvällsfika!

Hejhej nu sitter jag här med tända ljus,Letar julklappar på internet och dricker te.Julkänsla?Självklart!Jag längtar så mimla mycket efter jul nu!

Linn!

hej idag är jag med linn!Blev ni förvånade?hihi.Men jag har inte så mycket att skriva om nu så jag bloggar om en stund igen.Hejdå!

För att komma till Linns blogg klicka här

Julmarknad idag igen!

hej!Vi ska till julmarknaden idag igen så nu ska jag dusha och göra iordning mej.Så vi ses kanske om en liten stund hejdå!
Typisk jullåt:

Julmarknad med Linn!

Hej,Idag har jag varit på julmarknaden med Linn och vi har haft det jättekul!Vi ska dit imorrgon med.Och förresten jag har glömt att säga att Linn har skaffat blogg!Tryck här så kommer du till den!



(Inte seriös på bilden nerdanför)Heter det nedanför?




Kalas hos Hanna!

Hej!Kom precis hem från hannas kalas och ska ta bort sminken sen sätta mej och filura på vad jag önskar mej i julklapp.Än så länge har jag bara kommit en bit.Men vi ses kanske om en stund hejdå!

Linn

hej idag har jag varit med Linn och nu sitter vi och myser med cola och pringles.Ska sova här inatt!Jippie!Så vi ses nog imorrgon om inte ett litet inlägg senare ikväll.Hejdå!

Vi hittade ingen bild på Linn men denna blir bra!


Längtar efter jul!

Hej hej!Snart ska jag gå till skolan och nu sitter jag och väntar på julen.Vi tog upp adventsakerna igår så nu är det vitt och rött i hela huset,Och ååå vad man längtar!

Collide

The dawn is breaking
A light shining through
you´re barely waking
and I´m tangled up in you
yeah


I´m open,You´re closed
Where i follow,you´ll go
don´t worry i wont see your face
light up again

even the best falls down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
out of the doubht that fills my mind
i somehow find
you and i collide

I´m quiet you know
you make a first impression
I´ve found I´m scared to know i´m always on your mind

even the best falls down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
out of the doubht that fills my mind
i somehow find
you and i collide

Don´t stop here
I´ve lost my place
I´m closed behind

even the best falls down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
out of the doubht that fills my mind
i somehow find
you and i collide

you finally find
you and i collide
you finally find
you and i collide


Collide-Howie Day






I skolan!

hej nu är jag i skolan.Rast så jag och Linn smygfacebookar och käkar lussekatter.haha!När jag kommer  hem kommer bilder från igår så det är bara att vänta en stund till.Oj här kommer Carina(Lärare) så jag måste gå hejdå!

Mustasch

hejsan nu sitter jag och lyssnar på musik och facebookar(Heter nog inte facebookar men jag säger det)Så här kommer Mustasch-Mine

Linn och Axelina!

Hej idag har jag varit med Linn och Axelina och vi har tagit kort!Men dom har jag inte fått upp på datan än men det kommer imorrgon.det lovar jag!har inte så mycket att säga just nu men vi ses kanske om en stund,Hejdå!

Skola!

hej hej,Idag ska jag snart gå till skolan men jag gör ett litet snabb inlägg innan jag går.Har inget bättre att blogga om så jag visar en nyredigerad bild jag fixade ihop igår.Såhär ser den ut!




Ke$ha

Godmorgon!klockan är kvart över 12 och jag är klar!det är inte vanligt på en söndag.men nu sitter jag här,Nydushad och sminkad och lyssnar på Ke$ha!Hon e ju asgrym! "Ibörjan" när började lyssna på henne var hon sådär men jag måste säga att hon har blivit mycket bättre!Hennes,jag vet inte "nya" (Ny för mej iallafall) Låt cannibal är ju hur grym somhelst!

Jag ser det snöar..

Imorse när jag vaknade såg jag första snön på länge!Jippie,Nu kommer julen!Jag tycker det är jättehärligt med snö så jag var bara tvungen att gå ut och ta lite kort,Och jag tänkte visa några nu!







Pirates of the caribbean!

Nu blir det film och Kuckelimuckmedecin!Pirates of the caribbean,den blir nog ALDRIG dålig!Första gången jag såg den var i 2:an eller 3:a och jag gillar den ännu!4 år,Så den kommer nog alltid att vara bra!haha

Sjuk :(

Hej!Idag är jag sjuk.Ont i huvudet och magen.Me ndet är kanske inte så konstigt.Igår när jag kom hem från skolan så var det INGEN hemma!Och mamma med sin nyopererade rygg kan knappt gå till brevlådan.Så jag ringer mamma
-Hej vart är du?
-Jag är på Östra med Alice(min syster)
-Varför??
-Hon har ramlat med moppen och har brytit handen.
-VA?!
-Jag ringer om en stund vi pratar med docktorn nu.
Jag hörde fel och trodde Alice hade brytit HALVA KROPPEN men det hadde hon som tur var inte.Hon bröt "båtbenet" i handen.Men jag fick väll en liten chock.Men jag vet inte.Sjuk är jag iallafall!Hoppas jag är frisk imorgon iallafall.Ses nog om en stund!Hejdå


Linn gästbloggar!

NU har  Ebba och Axelina dansat på fillan och jag fick kolla på och hade det lite tråkigt. Men dom var jätte duktiga:)

Moa!

Hej!Snabb inlägg för nu ska jag iväg till moa!sen är det träning så vi ses ikväll.Hejdå!

Min fina Moa!och för er som vill lyssna på lite musik:


Kulturmuséet!

Idag har vi varit på klassresa.Vi var på Kulturmuséet!det var ganska så kul faktiskt.Guiden hette (Vet ej stavningen) men man s det som om man skulle säga en-rik-ko så har ni namnet!!Dom har en japan utställning där just nu och då hade dom en sån "ta kort" grej där.Så den testade vi.Såhär blev den jag fick hem(Dom skickade på mailen)


Sorry för bloggandet!

Hej nu har jag inte bloggat på jag tror 2 dagar!Ojoj Sorry!Har helt enkelt inte orkat och haft mycket att göra men nu ska jag skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort!(Nästa inlägg)

A drop i the ocean

Jag tröttnar aldrig på den! A drop in the ocean-Ron Pope

Hemma!

Hej!nu är jag hemma.På riktigt!Inte på hotellet.har ju inte lagt upp någon bild och det är för att jag helt enkelt inte har orkat.men nu kommer dom!
Utsikten när vi äter frukost på hotellet:(Skulle varit finare bild om det hade varit match eller något sånt men jaja det var kul att ha sett globen "Live" haha!)



Indiska affären i Gamla stan hade en fräck undervåning.Jag var bara tvungen att ta några kort!





Lunch på något ställe inne på Gallerian.Jättegott!



och några andra bilder.


Hemma på rummet igen!

Hej!Nu är jag tillbax på rummet.Först var vi ju och åt sedan så va vi ju på hotellets "Relax" avdelning.Jättemysigt och maten var god!Stället vi åt på var bra men det var som ett väkthus utan tak och där var det ett tyg.Fint men nästan alla rökte ju där så det luktade rök,Men skit samma maten var god iallafall!!schnitzel,potatis bollar och sås.Jag höll på att glöma kameran men som tur var så var det en snäll tjej som sprang ikapp oss med den.Jättesnällt ju!!


Gamla stan!

hej!Idag har jag och pappa varit i Gamla stan, runt på och vid plattan och hos mamma.Jättekul och mysigt.Nu ska vi strax ut och äta så detta blir  ett snabbinlägg!berättar mer om dagen senare ikväll för efter maten ska vi upp några våningar i hotellet på relax avdelningen!
Här kommer några av dom 115 kort jag tog idag ,Några till kommer senare ikäll.






Väldigt tråkiga bilder men det kommer roligare senare ikväll som sagt var.

Första dagen i Stockholm!

Första dagen i Stockholm blev såhär.Måste iallafall säga att vi har haft jättekul!
  • Först åkte vi 50 mil och kom hit
  • sen hittade vi inte hotellet för dom byggde om
  • sen när vi hittade hotellet gick vi in och la in grejerna,Och åkte till mamma(hon opererade ryggen igår.)
  • sen när vi åkte tillbax till hotellet var det kö.Det var ju AIK mot Djurgården på Globen och det är nära där vi bor.
  • När vi kom ut ur kön och skulle in i parkerings huset men var det fullt fast hotellet hade platser där.VI fick prata med någon vakt och så fick vi köra in och ställa oss på en handigkappsruta.Då tappade vi bort det parkeringskortet så vi leade i säkert en kvart efter det men vi hittade det ej.
  • Så vi gick till vakten igen så fixade han ett nytt till oss.
  • Sen skulle vi ha något att äta så vi gick runt överallt och letade men allt var stängt förutom pubar och sånt...
  • ...Och Mcdonalds men där har jag redan ätit idag så det blev det inte.Men där såg jag iallafall Pernilla Wahlgren.Jättekul!Men jag sa inte hej eller bad om en bild eller något.Men fräckt tycker jag att se en kändis!
  • sen skulle vi ut och då var det en sånn "dörr" som snurrar,Och pappa gick rätt in i glasväggen.Haha
  • sen kom vi på att det fanns en resturang på hotellet så vi gick dit och hela vägen håll vi på att trampa på polishäst-bajs.Men det gjorde vi inte som tur var.sen åt vi och nu är vi på hotellummet.Här kommer några bilder från dagen(Tog inte jättemånga)...Oj vilket långt inlägg det blev.







Mcdonalds

Hej!Nu har jag ätit.Blev en ceasarsallad på Mcdonalds.Gott!Men vi hamna brevid en familj med 1000 barn.Nej men 5 typ.Och alla sprang runt och skrek och grät.Grrr!!haha skit samma.

Here i come!

Stockholm here i come!ca. 50 mil bil.25 kvar.Ses om en stund:)

(Bild från google)

Linn tänker

-TYST JAG FÖRSÖKER TÄNKA!!
-Vad är det du försöker tänka ut då?
-EN LÅT!Nannaamale
(Jag retas och sjunger alla låtar jag kommer på)
-MEN TYST!!!!!!
-Vem är det som sjunger låten då?
-Ingenaning...
-Hur går den då?
-MEN DET ÄR JU DET JAG FÖRSÖKER KOMMA PÅ JU!!!

haha det är jevt att reta Linn när hon för EN gångs skull tänker....Haha!:D

Att göra innan Stockholm!


Jag ska nog inte bli bagare...

Jag och Alice (Min syster)Bakade förut och det blev väll sådär måste jag säga....Haha!

Svenska Hollywoodfruar!

Nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar!Haha världens bästa kommentar från Agnes-Nicole
-Alla gillar ju gratis saker,det spelar ingen roll hur billigt det är!
haha så gördig!


Stan!

Hej!Nu på etermiddagen gick jag till stan en sväng.Hittade absolut INGENTING!men det var kul ändå.Sitter just nu och lyssnar på Volbeat-Still counting.Grymt bra!

Mamma åker idag.

Hej!Idag packar vi för fullt.Mamma ska iväg till Stockholm i några dagar.Men hon ska inte dit för någonting kul hon ska operera ryggen(Diskbråck).Jag och pappa åker upp senare i veckan efter operationen.Men det är därför jag har varit lite off på bloggen idag.Men vi ses om en stund hejdå!

RSS 2.0