Frulle

Sitter just nu och äter en go frukost men Alice och Johanna och ska sedan iväg till Ullared. Hoppas allt är fint med er, ska försöka blogga mer ikväll. Kram sålänge!

Dehär angående elaka kommentarer

Vad är det för mening egentligen med att skriva elaka kommentarer på andras bloggar? Är det något som gör att man mår bättre och blir starkare i sig själv? Nej, jag tror helt ärligt inte det.
Jag tror att den som skriver kommentarerna i själva verket mår sämst. Eller kommer må sämst. Hade de personerna som skriver elaka kommentarer till andra varit säkra med sig själva hade de aldrig skrivit. Vad tänker man när man skriver sånt? "Å, nu ska jag skriva något jätteelakt till denna bloggerskan, hoppas hon blir jätteledsen och helt förstörd!" Eller?
Egentligen ger du ju bara bloggaren en anledning att skriva ett långt känslosamt inlägg och alla som läser bloggen kommer hålla med och tycka att det är asbra skrivet och att denna personen verkligen är stark i sig själv. Detta är något som kända bloggar får gå igenom varje dag. Är det okej att vara elak mot en person bara för att den är "känd"  Till exempel? Eller för att den får mer kommentarer än du? Nej det är det inte. 
Nu är det inte så att jag har fått någon elak kommentar, jag tycker bara att detta är något som är väldigt viktigt och värt att tänka på och jag kan lova dig som skriver elakt till andra, folk du inte känner eller kanske inte tycker om att du skulle aldrig våga säga det rätt ut till personen. inte utan dina kompisar eller något stöd. Så tänk på det. 
 

Kalasdax

Nu ska jag iväg på kalas till Moas små kusiner som är jättesöta! Hörs senare :P


Rick Genest

Vetinte riktigt vad det är som gör att en människa skulle vilja göra något sådant men jag tycker verkligen det är ascoolt att han vågar. Bara han inte ångrar sig. Denne killens namn är Rick Genest och han är modell och artist. Tatueringarna man ser är äkta och permanenta och detta är egentligen en reklamfilm, men ändå. Ta en titt på videon om du inte redan gjort det, värt att se! 
Själv förklarar han det hela såhär:  "about the human body as a decomposing corpse – the art of a rotting cadaver" och "also a tribute to horror movies" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Behind the scenes
 
 
 
 
 

Årets första pepparkaka

Jag får väl göra som alla andra då och hjälpa till med att spamma Internet med "ÅÅ snö" eller "Nej det snöar" Eller något i den stilen.. Jag tog precis en lång dusch och när jag var klar såg jag en sisådär 8,9 inlägg om att det snöar.. Detta trodde jag ju inte på men stack ut huvudet i dörren för att kolla. Jo, det var snö ute. I oktober. Bara jag som blir lite besviken på att vintern och slasket ska börja redan nu? Jaja, är man inomhus så är det ju bara mysigt. Som tur är så är jag ju inomhus och ja, nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på någon film tillsammans med min mysiga lilla Pelle. Så det med snön stör mig inte det minsta.. Förrens imorgon bitti antagligen när jag ska cykla till skolan!
 
Tyckte det var dags att premiäräta pepparkakor nu när snön ändå är här^^

Ganska så oseriös photoshoot..

För några dagar sedan var jag och Moa ute och tog lite kort - Rättare sagt var vi ute och tog kort i typ en halvtimma sen frös vi så mycket så vi gick in istället. Haha, tanken med detta inlägget var från början att visa några fina (och seriösa) Bilder men ju mer jag letade igenom högen med bilder desto mer insåg jag att det inte fanns så många.. Så nu kommer en hög med blandade bilder, mest oseriösa ;)

Barnpassning

idag har jag passa världens sötaste Gabriel och vi har gjort en grej som jag inte har gjort sen jag var åtminstone 5 eller nått, byggt med lego! Haha, inte för att jag var så värst bra på det. Han läste ju bruksanvisningen så mycket bättre än mig och för honom var det inga problem att få ihop legobilen, för mig hade det varit svårare kan jag säga. 
Dessvärre ville han inte vara med på bild.. Haha :P

Zumba

Träningsvärk i vaderna och låren är anledningen till att jag inte kan vara med på gympan och istället skriver detta inlägget. Igår var jag på Zumba. Så bra träning asså samtidigt som det var så roligt! Asnice :P


Sconesfika

Igår efter matchen var jag och Moa så duktiga och bakade scones. Nu efter skolan sitter vi här och äter scones med hallon blåbär och grädde. Gött! Efter det så ska jag göra läxan.. -.-


Match

Nu sitter jag och fryser fingrarna av mig medans jag tittar på match. Måste erkänna att vi inte är sådär jätteintreserade egentligen.. Snygga är vi iallafall :P


Paprika

Jag och Moa sitter just nu på paprika och äter kyckling och curry baguette. Efter skolan så åkte vi in till stan för Moa skulle ha en halsduk och jag har köpt en bok.. Haha, typiskt mig att vara såpass nördig.. Jaja, se när jag är hemma kan jag köra den vanliga och ta kort på sakerna. Puss och hej :P


Skoljoggen

Idag har vi sprungit i skolan. Man sprang en runda och skulle se hur många varv man sprang på 30 minuter 5 varv som var ca. 700 meter. Endomondon var på och det blev 3.81 km. Vet inte riktigt om detta är så jättebra men jag är nöjd iallfall. Här är jag och johanna efter, trötta men glada :P


I brist på annat

Idag ska jag föröka blogga mycket, mer än vanligt iallfall.. Det kan ju inte bli så svårt ;) Jag har precis kommit hem från skolan. Gick hem tidigare för jag mår inte så bra och det är ändå bara tråkiga lektioner kvar :P Busigt! Haha, det sägs att man blir smartare av att vara ironisk. Shit va smart jag måste vara då! I brist på någon annan bild att visa kan ni få se vad jag målar på bilden. Det kallas pointilism eller något i den stilen och går ut på att man bara ska pricka. Bara. Det tar tid! 
 
 

RSS 2.0