Done!

Nu är jag klar! Vad tycks? Själv tycker jag att det blev bra för att vara första gången! Det är bara några småsaker jag vill fixa på som inte helt är som jag vill, men jag säger inte vad det är för då kanske ni också börjar tänka på det! ni får gärna kommentera hur ni tyckte att det blev och om det är något som inte funkar som jag ska ändra på! Jag ska nog försöka fixa dom småsakerna nu på en gång..
En liten passande sång som,(Om nu bloggar kunde sjunga) Min blogg skulle sjöngt.Haha,Med en nypa salt! :D

slipar på nya designen..

Idag är jag hemma från skolan för jag mår inte så bra. Har ont i halsen och magen..Men man får se det possitivt, jag sitter nämligen och slipar på en ny design till bloggen! tänkte att det behövdes nu när det är så mörkt och höstigt ute och min design är så "somrig". Får se när den är helt klar och kommer upp! Tänkte faktiskt försöke fixa den själv denna gången så vi får väll se hur det blir. Hoppas det blir bra men, blir det inte det så får ni ha överseeende med det tills det fixar sig. I sånna fall får jag väll fråga Fiffi om hon kan hjälpa mig!Så håll utkik efter den nya designen, det känns ( Nu iallafall ) Skitbra!


Nu är det officiellt vinter!

Ja, ni är det verkligen vinter. Mamma sätter upp alla adventljusstakarna i huset, när man cyklar hem från skolan är det nästan mörkt ute, man behöver vantar så man inte fryser fingrarna av sig och hörde idag att det skulle snöa imorgon. Hoppas det!

Fick en liten julrush så jag lade till lite snöflingor på bilden, mna nu ska jag gå och släppa in min lilla katt som ni ser på bilden väldigt gärna vill komma in!

20 November 2011

Godmorgon allihoppa! Idag är glad och utvilad, till skillnad från igår.. haha ;) Den dagen blev till att kolla på tv heeela dagen typ! Fast senare på kvällen ringde jag faktiskt Moa så tog vi en liten promenad. Det behövdes! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men får se vad dagen bjuder på, för tillfället sitter jag och kollar julklappar. Det sämsta med att kolla vad man vill ha i julklapp är att man vill ha så himla mycket! Bl.a en systemkamera,stor spegel,den jäättefina toppen från Gina, en sån gosig filt och maasssaa annat..Men vi hörs nog om en stund. Puss hej

Förresten, ny design snart eller? Tycker min känns ganska somrig för det kalla klimatet just nu...hmm..

19 November 2011

Att man kan vara såhär trött! Igår var jag på kalas hos Sara. Det var jättekul! Sedan när jag kom hem var min morbror och moster här. De gick vid 12:30 typ.. Då var jag fortfarande rätt pigg. Så jag tog bort sminket lade mig i sängen och tittade på några avsnitt på One three Hill... slutade med att jag somnade 03.30...One Three Hill är aasbra! Men idag är jag väldigt trött! Har även hänt en rätt tråkig sak som jag inte tänker ta upp i bloggen men, ledsen och trött är jag ialafall.Jag skulle igentligen till Hönö sen och kolla när Moa dansar i gympasalen men med tanke på allt orkar faktiskt inte jag det. Förlåt Moa men jag är säker på att du förstår mig!

Dagens bild

Vi såg en rätt rolig sak i korridoren i skolan idag. Någon hade skrivit luktar fisk och luktar curry på väggen, självklart var jag och Evelina bara tvungna att att sätta oss på den bänken! Haha^^

 


Breaking dawn

Åå vad jag vill gå och se Breaking dawn! Är det någon åtte läsarna som har sett den? Är den bra? För den verkar grymt bra! jag och Cici hade tänkt att se den någon dag, får nog ringa henne någon dag för jag har en känsla av att biljetterna en rätt lång tid framöver lär ta slut rätt fort.. den verkar iallafall skitbra!

Datasalen

Jag har just nu data, Men jag är klar med det jag ska göra så jag får typ göra vad jag vill.. Lite surt med tanke på facebook förbudet jag och Moa har denna veckan med jag får ju lite tid att blogga iallafall! Har igentligen inget kul att skriva om men det får bli ett sånt tråkigt inlägg som ingen igentligen läser haha!


99 saker innan 2012..

Jag tror att jag och Moa får ändra lite på listan, vi kommer inte inte hinna allt innan 2012! Men vi är i full gång med listan iallfall..Nu är det godisförbud till första december och utan facebook i en vecka, Själv tycker jag att detta är väldigt svårt och att några andra pungter på listan är lättare typ som "Krama ett träd" eller "Säg hej til en random människa" Men dom har vi redan gjort.. Jaja, Det är ju inte jättelångt till första decemer...Det med facebook blir svårare!

Bäbis äter vattenmelon..


Hallegoo! På något konstigt vis hamnade jag och Moa i soffan kollandes på videoklipp på youtube, Allt ifrån Michael Jackson till bäbisar.. haha denna var ialafall jättesöt tyckte vi!

Arkens Spa

Idag har jag varit på Arkens Spa med mamma och pappa. det var jättehärligt verkligen! När man kommer till arken så är det faktiskt inte bara själva "spaandet" som är härlig, hela atmosfären där inne är magisk, med fin konst och statyer, fina kuddar och te! Så nu blir det god middag sedan ska jag anmäla mig till skidlägret med Nimbus som är över nyår. Linn och Sara, Vi kommer ha det bäst! Puss och Hej♥


Halloween outfit, check!

Nu var halloween outfiten fixad! Thank you cici!

 


3: dje November

Tänk att det redan är november! Hjälp vad tiden går fort ändå! Idag (3:dje november!) ska jag iväg och bowla ialafall. Kommer nog bilder och sånt sen när jag kommer hem. Men känner jag mig själv rätt så kommer det inte komma!nej, Jag lovar!Idag ska jag ta många kort;)

Erato

De flesta av er har säkert redan sett denna videon men jag blir lika imponerad varje gång jag ser dessa otroligt musikaliska tjejor så..här kommer den igen!


RSS 2.0