Halloween!

Idag är det halloween!(Tror jag eller är det imorgon??)Sitter i pyamas och lyssnar på volbeat.Mysigt!Sen ikväll ska vi iväg till Yngvessons.Ska bli jättekul!Ses om en stund hejdå!
Nyredigerad bild

Varmt bad!

Hej!nu har jag varit på den första innomhusträningen denna säsongen.Var jättekul!Men nu så ska jag ta mej ett varmt bad!Ses om en stund!

The donnas

The donnas - Take it off!den riktiga musikvideon kunde man inte kopiera och dom andra var live så den här får bli bra!

Linn idag!

Hej!Idag har jag varit med Linn hela dagen.Vi har haft jättekul!Bloggar mer om en stund för nu sitter jag med 3 läxor som är tills imorgon!oj!haha jag hinner nog.jag har ju lite sällskap iallafall.Siri gosar med pennan!haha va söt du e Siri!

Julkänsla!

Kom precis hem från skolan.Ösregnade på vägen så jag känner mej som en dränkt katt!Ska snart gör läxan men först blir det en lite fika!Pepparkakor skumtomtar och julmust,Jul redan?

Rekord!

Idag är det rekord på läsare!107st.!Hjälp vad kul!(Sorry för bilden,Tog med cameran på datan och ni vet väll hur det brukar gå...)

Tack Fiffi!

Tack så jättemycket Fiffi!Ser ni något nytt på bloggen?Ja det gör ni fiffi har fixat header och sånt.Och det blev jättefint Tack igen!!

Försöker lära mej!

Hej!nu sitter jag och cici och försöker lära oss spelet(Cici är min brors sambo)Allt är på engelska och hon är bra på alla spel typ(Tycker jag)och är från usa så hon kan hjälpa mej med engelskan.Snart blir det avslutning på träningen så nu ska jag byta om!Hejdå sålänge

(Inlägget skulle publiceras igår men komm inte så det publicers nu istället)

Nytt spel!

Nu har jag kommit hem från icaMaxi.Blev mat och ett spel.Hoppas att det är Kul!Nu ska jag sätta mej och prov spela,och jag och mamma kunde inte hålla oss..Så vi köpte julmust och skumtomtar!haha.


Tjejkväll!

Hej!Igår blev det ju inte så mycket bloggande.jag var nämnligen på tjejkväll hos Mathilda!(Jag Mathilda Axelina Moa och Hanna)Vi hade Jättekul!Vi såg blandannat på filmen Avatar.Jag har faktiskt aldrig sett den innan igår.Den var bra men inte så bra jag hade förväntat mej faktiskt.

Ska iväg och sälja jultidningar!

Nu ska jag iväg och sälja jultidningar!(Säljer bara till familjen och farmor och farfar!orkar inte gå och knacka dörr)Så i ses om en stund hejdå!

Tråkig?

jag känner mej väldigt tråktig.Skriver inte om något kul bara massa vardag,Nu ska det bli ändring på det!Kommer något kul i nästa inlägg det lovar jag!Nu kommer en grym låt Fuck you- Cee lo green

Dansen

hej!Idag är jag frisk och var i skolan.Sen var det som varje måndag dans!Det gick bra bara det att jag är så dålig på att dansa!Haha men man kan ju inte vara bra på allt eller hur?Nu sitter jag och beställer hem lite böcker."Stardust" och fprtsättningen på tunnlar!Känner mej väldigt bok bok bok så nu ska jag slute skriva om böcker för jag är inte så "boknördig"Som det låter som.LINN NU FÅR DU BLI FRISK!!Du har varit sjuk för länge!

Godis+Film!

Det blev ingen film förut orkade inte kolla på den.Så ja började läsa Twilight IGEN men vad säger man 3 gången gilt?Haha!Men nu blir det film och godis.Mysigt!

Sjuk?

Hej!Idag är jag ganska sjuk.Inte jätte men lite feber ont i huvet och magen.Blää!Hatar att vara sjuk.Men men får väll göra det bästa av det.Nu ska jag kolla på film äta godis(Om vi har)Och dricka te.Låter inte så dumt ändå!Haha.Här kommer en GRYM låt som jag har lyssnat på hela tiden i flera dagar!

Axelinas nya hår!

Somsagt så färjade ju Axelina håret igår.Såhär blev det: Riktigt snyggt!

Letar bok....

Nu har jag läst ut "Tunnlar" och behöver en ny bok!Älskar att läsa och det ska vara fantasy böcker.Lite vampyr aktigt,Typ som Twilight böckerna.Men dom har jag redan läst ut.Hittade massa på cdon.com som vekade bra men alla jag hittade var på engelska och det är ju lite svårt!Fortsätter och leta!Önska mej lycka till!
Ser inte dessa böckerna bra ut?

Axelina!

Hej!Idag har jag vart med Axelina.Ska vara det om en stund sen igen men är hemma och äter.Axelina var och klippte + färgade håret.Bild på det kommer senare ikväll.Men nu ska jag stax äta hejdå!

11 manna match!

Hej!Förut spelade jag 11 manna match.Det var som en träningsmatch.Inga resultat räknades eller någonting.1-0 till dom men det gör inget,Vi hade matchen.SÅ det kunde likagärna blivit 1-0 till oss.Men skit samma det var riktigt kul iallafall!Alva var så gullig och tog lite kort när jag spelade.(Spelade hela matchen)Tack Alva!Det var väldigt svårt att få så det inte blev bara svart på bilden för det var en stor lampa/Gatlykta eller vad det heter som bländade kameran.Men några blev riktigt bra!Nu ska göra lxan sen ska jag få upp värmen genom att sätta mej och kolla på tv och dricka en kopp te!


Ta kort humör!

Jag är på ta kort humör.Har inte tagit kort på jättelänge.Vill att det ska vara massa snö ute så man kan ta kort på det.Men jag får vänta ett tag till innan snön kommer...Och sålänge visa korten jag tog i somras




The nails!

Här kommer dom!Inte jättenöjd men dom blev okej iallafall.(Inte världens bästa bild och naglacket är mer mint färg.)

Målar naglar

Hej!Idag haar det inte hänt så mycket.Först var jag i skolan.Vi skulle ha boxning på gympan men 7:orna hade dans.Synd men vi fick sluta tidigare och så ska vi ha det nästa vecka istället.Nu är jag med Clara och vi har precis målat naglarna.Bilder på det kommer om en stund för min kamera har slut på batteri.Ses snart hejdå!

Sista 7 manna.....

hej!förut spelade jag min sista 7 manna match.4-1 ill oss!Jippie!men lite tråkit att inte spela mer pås 7 mann.Så på torsdag blir det elva manna...Spännande!Min kamera fck slut på batteri så jag fick inte jättemånga bilder men några!

Med Louise!

Hej!Nu är jag med Louise.Vi äter godis och kollar på tv.Matchen förut blev 0-0,kopparberg gjorde ett mål men det var offside.Känns som om jag inte har gjort något annat än att ätit idag men lite får man väll unna sej ibland?

Kopparberg match!

Hej!Idag ska laget på kopparberg match!Jag tror att dom möter Djurgården men jag är inte säker.Det ska iallafall bli jättekul!Igår var jag med Axelina och Linn och tog kort!





Love The Way You Lie

Ryser när jag hör den!Rihanna sjunger ju HUR BRA SOM HELST!


Läxa....

Förlåt för den verkligen HEMSKA uppdateringen.Men ni har inte missat något jag har inte gjort någonting.Ska lägga mej tidigt idag(Inte nu men typ 10)För imorgon ska vi ta skolkort och då vill man ju inte se trött ut!Eller hur?Sen ska jag vara med två stycken sötisar,Linn och Axelina!Vi ska ta kort och kolla på Avatar.Jag har faktiskt aldrig sett den.(Altså den blåa Aatar INTE han med pilen i huvudet)Nej jag ORKAR inte göra läxan,Går in på facebook istället.Haha!Här kommer en rykane fäsk ny redigerad bild!

Hajk!

hej!I helgen har jag varit på hajk.Har haft det jättekul!(Kommer mer om hajken i ett annat inlägg)Tänkte göra ett inlägg innan jag åkte men internet funkade inte.Men nu funkar det igen!Sitter och lyssnar på The Tribe - The dream must stay alive.den var ju med i The tribe som gick på tv för ett tag sedan.HUR bra som helst!Men för sån go stämning när man hör den!

RSS 2.0