Earth Hour


When Nothing Goes Right Go Left

When nothing goes right go left,right? Nej, jag tänker fortsätta att gå right även fast inget annat gör det och hoppas och kämpa tills allt blir bra igen. Med dessa ord önskar jag er en härlig lördag, götta er för mig med ♥


Våår!

Denna helgen har varit så awesome asså! Haft så fullt upp med att vara på kalas, brunchat med vänner och picknickat i bergen så jag inte hunnit med att blogga nått alls! I fredags var det sol på baksidan med Moa och kameran som gällde..I lördags var jag på tjejfrukost och sedan på 40 års kalas hos min kära moster och i söndags fyllde bästaste Moa år! då var det picknick med henne och André i bergen. Hur mysigt som helst! :thumbup: Ska jag sätta mig med läxan om en stund så istället för att sitta och förklara allt in i minsta detalj så låter jag bilderna göra det, En bild säger mer än tusen ord.. Eller? ;)
Jaa.. Några seriösare än andra..

Vad är detta?? Jag kan inte ladda upp bilder!! Va sur jag blir :mad: :mad Jaja, bilderna får jag visa någon annan dag. hejdå, nu blev jag sur!



Heaven is a place on earth

Ja, femton grader sådär efter skolan är ju inte helt fel! Jag och Moa sitter nu och solar och goar oss på baksidan, ha det gött för det har vi!


Plugg&data

hej! nu har vi data så jag passar på att blogga ekran ;) Idag ska jag vara med Moa men innan det MÅSTE jag plugga..Vi har No prov imorgon och jag kan inget utav det man ska kunna typ.. Sen ska vi prata inför hela klassen nästa vecka i tre minuter så jag måste komma på ett tal. Jaja, ha det gött sålänge!

Rambilder & Nya profilbilden

Jo, när jag och Moa var ute och tog kort i lördags så tog vi även några bilder med en ram. Grejen med att gå runt med en ram i handen och ta kort var något som många vi mötte reagerade på.. Både possitivt och negativt men, man får ju inte roligare än man gör sig! Bilderna blev väldigt.. annorlunda(På ett bra vis!) så jag tänkte visa några utav dem nu, Enjoy!
.
.
Här har vi mina fina grannar, Wilma och Felicia. Tyvärr så blev dom suddiga och ramen i fokus och sedan dog kameran p.g.a att batterit var slut men det kanske var bra tänker jag nu efter eftersom jag inte skulle kunna lägga ut bilden på internet annars. Man får ju inte lägga ut bilder på någon utan att fråga ;)
Charmigt värre!
Förresten, Nu har jag en ny profilbild! Den är inte lika fin som den förra tycker jag faktiskt men man måste ju byta ibland ellerhur?  :P

Monday morning

Hejhej! Nu är klockan kvart i tio och jag ska snart till skolan, så himla gött med sovmorgon på måndagar! Idag när jag vaknade var jag så himla glad och det humöret har änna hängt i sig och jag fick sån vår känsla. Detta slutade med att jag satte mig och locka håret, haha! Men humöret är fotfarande på top så det "slutade" väl kanske inte riktigt där.. ;)
Såhär ser jag ut idag iaf!
/blus-Cinco/jeans-BikBok/Det glada humöret-??! :D

Upside down world

Jo, bilderna igår blev faktisk bra trots det gråa vädret. Tanken var att lägga sig på vägen och om man sedan roterar bilden blir det ju som att man svävar typ eller a, ni fattar!  Vi valde att leka lite med färgerna såå, vad tycks? :)





I know, ser lite fjörs ut på den bilden med pannan och håret och så men det var inget som var meningen när bilden togs, jag skulle bara fixa till håret så tog Moa kort (Utan att jag visste..) Lite fräck blev den ändå!





Lördag 17 Mars 2012

Shit vad skumt det känns att skriva 2012 istället för 2011..Fortfarande och det är ju redan mars! Nu är det bara 289 dagar och 11 timmar kvar tills 2013..Nej, hemska tanke! Man ska leva i nuet har jag lärt mig! Idag då kommer Moa hit så ska vi nog ut och ta lite kort. Hon trodde det skulle bli ascoola bilder eftersom det är värsta grått ute. Själv tror jag bara det blir..grått. Hoppas jag har fel då för jag skulle änna behöva en ny profilbild på Facebook.. jaja, vare sig det blir bra eller dåligt kommer ni att få se det här på bloggen iallafall så ha det bra sålänge!

Längtar. Till. Sommaren.

Shorts.Linnen.Pasteller.Fransar.Vitt.nitar.sött.jeans.längtar. till.sommaren.ginatricot.sommarkläder.L.O.V.E.Behöver jag säga mig mer? Jo, anledningen till att bilderna inte kom i något collage utan en och en är att jag håller på och lära mig Picasa. Det är nog det krångligaste dåligaste bildredigeringsprogram jag någonsin använt. Förlåt språket men det är sant, det suger! När jag hade försökt fixa det himla collaget en kvart typ gav jag upp och sket i det.

Waterbedroom

Tänkt va fräckt att bara kunna gå upp på morgonen och ta ett morgondopp..I sitt rum! Såg just en snubbe som la ut en bild på facebook som jag tycker var så gödig! Självklart är detta inte hans rum men, det får gärna bli mitt!
Framtidsplaner..? :thumbup:
Bilden kunde tyvärr inte bli störren såhär.. får bli två istället!

Maskerad

Denna helgen alltså! I fredags var jag på maskerad. Jag Linn, Linda, Axelina och Evelina var Avatarer och det blev ascoolt! Sen i lördags var jag hos Sara och kollade på melodifestivalen, kom hem vid ett typ så var redigt trött när jag och Evelina skulle ut och köra båt dagen efter. Det är ju nämligen så att jag håller på att ta förarintyg och då ska vi typ köra en sväng. Dom trodde ju typ att vi aldrig hade suttit i en båt innan.. Haha! :D Det gick bra iaf. Dom var nog inte med på att vi var ganska så vana vid att köra fast vi inte hade föraringyget..än. ;) Nu ska jag sätta mig med de flera ton läxor vi fick idag.. :(
Såhär såg vi ut i fredags när vi var avatarer och jag kan bara säga det att jag fortfarande är blå om armbågarna.. :D
Shit va många smileysar det blev.. Haha! :thumbup:

Kony 2012

Shit vad rörande, videon gick rakt in i hjärtat. Så ge den verkligen en halvtimme så förstår ni precis vad jag pratar om. Peace!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


On my way to staden Göteborg

Haha, en trevlig lite svengelska rubrik från mig en sånhär solig morgon. Oj, sa jag solig? Neej, här blåser ju och är svinkallt, fast jag är glad ändå! Fattar inte varför jag är så glad? denna helgen och veckan har det varit vääldigt mycket hela tiden så ursäkta för uppdateringen.. Men bussen kommer snart så jag får la gå ut och ställa mig, ska försöka få tag på en skinnjacka idag så ni får se sen om jag hittade någon. Puss och hej :P
Random bild från kreta i våras, vill tillbaka!!


Mann uten knær

Ja, här kommer mina favoriter igen! har visat dom innan här men gud va roliga dom är! Här är en video där den ene lådsas att han inte har några knän..

Happy Girl!

Jao, just nu är jag bara helt lycklig! Har fått pratat ut med en jag riktigt litar på och det känns så underbart! Sitter just nu och skrattar åt bilder den dagen med alla spegelkorten ni vet? Länk. Hittade en bild som jag aldrig visat som jag bara blir helt glad av när jag ser, inte jättevacker så men riktigt rolig! :D

Nu ska jag gå och möta upp Johanna så ska vi åka in och kolla när Alice rider, ha det bra sålänge!
(Blev nått fel med inbäddningen från youtube men tryck på play så kommer du till själva youtube men jaja, det är en fis i rymden och det finns större saker att oroa sig för!)

Cupcakes!

Ja, ni hade kanske redan listat ut vad det var vi bakade igår? Cupcakes! Dessa blev asgoda och riktigt snygga faktiskt tyckte vi! Men ni får avgöra det själva, hur fina dem blev alltså för dom är redan slut ;) På kvällen kom nämligen Johanna och hennes familj över på en kvällsfika :D Vill ni veta hur man gör domma? Jo självklart ska ni få det!



Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.

4.Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5.Blanda rivet skal och saft av en citron.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2 tredjedelar med smet.

7.Gräddai mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

Frostingen

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.

2. spritsa ut frostningen på kakorna när dom kallnat lite och garnera.

Klart! Visst var det enkelt? :)



RSS 2.0