Frisk igen!

hej!igår blev det inget bloggande.var sjuk då också men idag så är jag frisk!(ganska iallafall)Men i helgen är det ju scout hajk och det vill man ju inte missa!kommer just nu inte på något att skriva om just nu och ska göra läxan,men vi ses om en stund hejdå!

Sjuk!

hej!Idag är jag sjuk.Ont i halsen och förkyld.Så jag har varit hemma från skolan.Men sen på eftermiddagen så hade Alice(Min syster)Kör skola.Hon ska ta moppekort.Då var jag ju såklart hemma men sen skulle mamma fixa sina ögonbryn här.Och då var hon så snäll och gjorde mina också,Gratis!Första gången och jag är jättenöjd!Men nu så är jag jättetrött!Man orkar ju inte alls lika mycket när man är sjuk.

Cirkus träning!!

..Nej jag har inte börjat i cirkus.Men idag på dansen så var det någon cirkus där och visade lite saker.Sen så jonglerade vi,Snurrade tallrikar,Rockade rockring,Såna typ ballerina snören som man snurrade runt och så,En grej jag inte vet vad det heter.Och dom grejerna som var roligast:Sån tyg gunga som man typ täller sej på och så,Gick på lina och Sån tygakrobatik,Hur kul som helst!Klicka här så kommer du till deras sida.


Kalas hos Axelina!

hej!Igår hade ju Axelina kalas som jag sa i förra inlägget.Här kommer bilder från det!






(Ringen fick hon som present av mej tillsammans med ett läppglans och ett nagellack)

Beroende av Sims 2 ?!

Kan man bli beroende av sims 2?ja det kan man nog!Haha,Om man inte har spelat det på et tag och börjar igen så kan men inte sluta!Har suttit där hela förmiddagen och jag skulle nog ha suttit där ännu om jag inte skulle på släktkalas.Och på tal och kalas så var jag på kalas hos Axelina igår så bilder på det kommer i nästa inlägg!

Några bilder från förut!

Hej här kommer några nyredigerade bilder från förut!




Linn sover över!

Hej!Idag så är jag med Linn.Och så ska hon sova här.Förut var vi på promenad och båda shompa(Asså blev våta om fötterna)Så bilder på det kommer om en stund eller imorgon.Ses om en stund hejdå!En låt som jag har haft på hjärnan hela dagen idag Inmagine-John lennon

Match!

Hej!Nu ska jag spela match inne i stan någonstans.Det ska bli jättekul!Vi möter Utbynäs tror jag.Så önska oss lycka till!Förra gången vi mötte dom förlorade vi med 3-1 och det ska det bli ändring på!Idag ska vi vinna med 100-0!!Haha kom pch tänka på den Markoolio låten.Mera ml.Men jag hittar ingen bra video på den just nu.(Viför typ ett år sedan)


Linn!

hej!Idag har jag varit med söta lilla Linn.och snart så ska jag till scouterna.Har inte så mycket att skriva om just nu så jag känner mej lite tråkig men det kommer fler inlägg senare ikväll.Så vi ses sen hejdå!
Här kommer en bild på Linn!(Fick redigera den lite för bilden var från början väldigt suddig)


Trött

hej jag kom hem från skolan idag och det har varit en trött dag!Men det har varit bra ändå!har inte så mycket att skriva nu men här kommer en nyredigerad bild.Nej den är faktiskt inte redigrad.(förutom att det står www.Ebbaasss.blogg.se)Jag och Axelina var på promenad för en vecka sen ungefär och då tog jag blandannat denna bilden på Axelina.Visst ser den tecknad ut?

Fotbolls kategori!

Nu ska jag göra en fotbolls kategori!Så jag hoppas att det blir bra.Eller kan det bli något annat.det är ju inte precs svårt att göra en kategori.men någonting som är svårt det är att göra en ny bakgrund på designen.innan jag skapade denna bloggen hade jag ungefär 7 bloggar som jg inte skrev något på jag försökte bara få iordning på bakgrunden.Så kan ni hjälpa mej så kan ni bara säga till.Det är ju igentligen inte så svårt men jag kan ingening om designer och sådant.men somsagt om ni kan och vill hjälpa mej så får ni gärna säga till.

BILD LÅNAD FRÅN www.ebbauknow.blogg.se
hoppas att det var okej ebba!

Dans!

Hej idag har det varit dans.Så jag kom precis hem,Pissevåt för det regnar så mycket.Men kul var det!(Vi var inte ute såklart vi var inne men jag cycklade)Bara det att jag är så dålig på det.Men man kan ju inte kunna allt från början eller hur?denna dansar vi till just nu!

Sjunga idag

Hej idag ska jag sjunga i kyrkan.Så jag ska snart gå men jag tänkte göra ett litet snabb inlägg.jag går i kör och idag ska vi sjunga.Vi ska bland annat sjunga We are family.

Kalas dag!

Hej!Skönt att det är Lördag och att man får sova tills man vaknar av sej självt.Vilket jag precis gjort.Idag så ska vi först på kalas hos Farfar han fyllde 70 i onsdags.Också fyller Viktor år idag.(Min brors tjejs lillebror)Så efter farfar ska vi dit!Men nu ska jag nog sätta mej och spela lite sims 2!Har inte gjort det på jättelänge men när man väl börjar kan man ju inte sluta!Eller hur?Det är nog det roligaste spelet som finns!Om man spelar det på datan.Men på mobiler och sånt är et inte kul.
Tråkig gammal bild men den är iallafall bättre än inget.

Ack, sundbyberg

Ack, sundbyberg med Oskar Linnros.Jag har lyssnat på den hela tiden i flera veckor.Hur bra som helst!Här kommer den:

Träning

Hej nu har jag tränatDet var jättekul.Mendet känns som att jag skriver VÄLDIGT mycket om fotboll.Ska nog börja skriva lite mindre om det och göra en ny kategori med namn Fotboll!Eller något roligare om jag kommer på något.Men ni får gärna komma med förslag.Sen efter träningen tog jag en snabbdusch...I 45 min.Nej jag tog en låååååång dusch.har inget bätter att skriva om nu så hejdå!

Match med 97:orna

Hej!Nu är jag jättetrött.Har nämnlien spelat match med 97orna och det var elva manna.Vi börjar ju inte med det så det var första gången för mej.vi förlorade med 4-0 men vi var bra endå.Men jag klantade mej hela tiden.Men men man kan ju inte kunna allt första gången för då har man ju inget att lära sej sen.haha!nu ska jag dusha och sen ska jag kolla på idol så vi ses om en stund hejdå!

Fairplay!

Hej!Idag har jag spelat fairplay.Om ni inte vet så är det som en skolcup eller vad man ska säga.Vi kom2:a!Jippie!!hela dagen har varit jättekul.Bilder kommer om en stund.

Myggor!

Hej!nu har jag kommit hemfrån fotbollen.Kliar ihjäl mej(Men överlever som tur är)Det var nämnligen myggor ÖVERALLT!Vi håll på att få spader när vi spelade.Men det var kul iallafall.

Tagit lite kort

Halloj!idag har jag inte gjort någonting,Förutom att jag har vart ute och tagit lite kort.Sen är det träning och jag får se om jag orkar göra något mer innan den.Haha!Här kommer några av bilderna jag tog förut.De fanns inte så mycket sommarblommor och sånt kvar så det blir lite höstigare bilder







Kladdkaka och matte

Hej!Nu i eftermiddag har vi vart hos Anki,Fredrik,Rebecca,Daniel och Gabriel!(Några av"Familjens vänner"Eller vad man ska säga.)Och åt kladdkaka och så.Jättekul!Och sen när jag kom hemså satte jag mej och räknade matte.Jättetråkit men jag har räknat på fel kapitel HELA veckan!Så jag måste räkna ikapp nu.Ses om en stund hejdå!

Ser du något tåg Karin?

haha!

Hemma idag.

Hej!Idag är jag hemma och städar lite.(Behövs här inne!!)Blev tyvärr ingen match idag.Me jag ska vara med på deras träning på måndag.Det blir lite stressit eftersom dansen slutar tjugo i 6 och träningen börjar klockan 6.Men det ska jag minnsan hinna!haha!
Hittar inte någon bra bild som passar till inlägget så det får bli en bild på när jag var liten med den hunden vi hade då.

Var ju inte Idol

Idol var ju inte ikväll!Jaja det gör inte så mycket för det är inte så kul iår.För många bra tycker jag.det ska ju vara några som sjunger så man får ont i öronen och kan skratta åt dom,haha!men så många sådana är det ju inte iår.Så mamma och pappa sitter och tittar på Dobiedoo(Stavning)Inte kul alls!Så istället så bloggar jag och chattar med moa!


Träning!

Hej!nu har ätit och tränat.Jättekul på träningen.Jag ska spela med 97:orna imorgon!(Är 98:a)Så det ska bli jättekul!11manna plan och allt.Nu ska jag köpa godis sen kolla på idol som började för en stund sedan.Ha det bra sålänge!Hejdå

BILD LÅNAD FRÅN www.ebbauknow.blogg.se

still counting

still counting-volbeat

Ny blogg!

Hej nu har jag gjort en ny blogg!Igen(3:dje nu)Så jag hoppas att ni gillar den!denna bilden skulle bli header men efter att jag har suttid med det i 3h. så orkar jag inte fixa det nu.får fråga någon som vet!

RSS 2.0