Förarintyg

Jag har valt att ta förarintyg som elevens val. Detta har jag hållt på med sen i höstas och idag var den stora dagen.. Provet! Efter många nervösa timmar så blev jag framkallad.. Jag hade klarat det! Jippie :D


Eurovision song contest

.


Negerbollar!

Just nu sitter jag hos Fina och bakar negerbollar, halv tolv på natten.. Inget konstigt alls! ;) bästa kommentaren var ju " hur mycket ost ska det va i?".. Vem sa detta tror ni? Haha, det kommer ni aldrig få reda på! Haha! ;)


What makes you beautiful


Är inget jättefan av One Direction men denna videon tycker jag är otroligt charmig, Enjoy! :)


Icecream in the sun!

Vaarmt väder check! ;)
Fina vänner jag har ja.. Haha, var tvungen att hälsa att dom inte var särskilt seriösa på denna bilden.. :D


Operation dagsverke

Idag har det vart operation dagsverke. För er som inte vet vad det är så går det hela ut på att samla in pengar till fattiga länder. Iår valde våran skola att samla till en skola i Kenya. Alla elever ska idag tjäna pengar till dehär, minst 200kr. Jag var hemma med pappa och tvättade husvagnen som står på baksidan och skräpar, vi ska snart sälja den.. Det var riktigt kul! Fick till och med en fin bonnebränna, haha! :D På kvällen har det vart en konstert nere på nimbus. Den höll på i typ två timmar och folk dansade och sjöng och allt möjligt. Dem var riktigt bra! :)

Lånade en bild från Instagram, hoppas det var okej Fina! ;)

Kvällspromenad

Så mycket promenad blev det kanske inte men vi hade väldigt kul iallfall! Jag och Moa bestämde oss för att gå runt typ hela Öckerö så långt ut på kanten det gick.. Lite krångligt var det men det gick! Vi stannade några gånger och tog kort och sen när vi var hemma märkte vi att vi inte alls gick särskilt långt.. Typ 2 km. rättare sagt men som sagt, vi hade kul iallafall! Haha^^












Från arkivet

Sitter och kollar igenom lite barndomsbilder och hittade en jag tycker är så härlig! Denna är tagen en sommar när jag var typ 6 år och vi var påväg till det årliga campingstället när vi hade husvagn, Gränna! Kan inte komma ihåg vad vi höll på med när bilden togs men vi ser väldigt busiga ut.. :D


Kissemissen

Vi ska skaffa katt igen! Har ju haft katt i hela mitt liv men i julas dog den goaste katten i hela världen, min lilla Siri.
Mamma har tills nu gjort klart för hela familjen att vi inte ska någon mer katt, tills pappa övertalade henne. :D (Han är den största kattmänniskan av oss alla..) Så igår bärde det av till Vetlanda för att kolla på kattungar.
Det är en blanding av Maine Coon och Ragdoll. Maine Coonen är en skit stor katt (Enligt wikipedia) Och bägge raserna sägs vara väldigt keliga och ska alltid vara med.
När vi hade vart där kom ju den stora frågan, vilken av dem ska vi ha? Vi bestämde oss efter en lång stund att den orangea skulle passa bäst hemma. Så söt var den!! Bara till att bestämma namn på den då.. Jag och Moa tycker den ska heta Ceasar men det tycker ine resten av familjen..
Har ni några förslag på vad den här lille goingen ska heta så bara kommentera, behöver hjälp!


Grillning

Mums, nu ligger köttet på grillen och potatisgratängen i ungnen. Efter maten ska jag till Louise tror jag så ha det gött♥


Dark Shadows

Igår var jag Linn och Axelina på Bio. Dark Shadows var..bra, fast ändå skum, Mest rolig faktiskt. Kul att ha sett den iallafall, Johnny Depp är ju med och ni känner ju mig..Haha! ;)



16 Maj 2012

Hej, förlåt att jag varit lite off senaste dagarna men en person som står mig nära har legat på sjukhus igår och idag, var därför på sjukhuset hela dagen idag och kom precis hem. Sitter och beställer biobiljetter tills imorgon nu, jag Linn och Axelina ska nämligen se Dark Shadows men jag bloggar nog längre imorgon, ha det gött sålänge♥

53 cm.

Jag mätte precis mitt hår. cirka 146 000 hårstrån(enligt wikipedia har blonda människor ungefär så många hårstrån, jag har inte räknat dom!) som är i genomsnitt 50 cm säger vi så blir det lättare att räkna.  Hur långt blir då detta? 73000 meter hår. Shit va mycket! Tänk då hur mycket hår sånna långhåriga hundar har.. Fast dom är iochförsig ganska små, som tur e annars hade ju hela världen badat i hundhår..Blää va äckligt! Haha, ni märker kanske hur fruktansvärt tråkigt jag har? Måste egentligen sätta mig med läxan  men just vid dem tillfällena finns det ju så himla mycket annat att göra.. Visst brukar det vara så? Känner mig lite som videon som youtubearen William Spetz lagt ut, ni har säkert sett den men jag lägger ut den ändå för jag känner mig så himla träffad, såhär blir det alltid när jag ska göra läxan hemma!


Für Elise

Visste att jag kunde spela piano? Lite iaf, just nu håller jag på och lär mig spela Für Elise som faktiskt är riktigt kul att spela! Än så länge.. Har inte kommit till den snabba delen riktigt än.. Får se hur det går sedan, lär jag mig hela så kanske jag slänger upp något videoklipp om ni vill, hade det vart kul? :D
Var självklart tvungen att leka lite med olika inställningar på kameran, pianonoter och tangenter är ju typ det tacksammaste ever att fota!

.

.

.


Jag har kommit till ungefär 1:07 :)

Amaranthe på Liseberg

Den 17 Augusti kommer Amaranthe spela på liseberg! Måste bara va där, shit va kul! Enda kruxet är att min syster fyller år den dagen och jag har missat hennes födelsedag två år i sträck + jag kommer hem på den dagen från ett läger.. Jaja, jag SKA vara där iallafall!  :thumbup:


Amaranthine
Hunger
Automatic

Serendipity
Halvdana musikvideor kan jag tycka men låtarna är bra iaf och det är ju det som räknas ;)

Crashad dator..

Japp, ni läste rätt! Min dator har typ craschat..stavas det enns så? Jaja, poängen är iaf att den inte funkar. Bajs! Tills vidare får det bli sånna här tråkiga mobilinlägg.. Tills datan fixar sig igen, OM den fixar sig.. Är ju ändå typ 5 år.. Nu ska jag ta en låång dusch så ha det gött sålänge, puss och kram!
Halv kass bild men jaja, skit samma! ;)


Tadaa!

Kände änna att jag tröttnade på den gamla designen.. Vet inte om denna blir kvar så länge men sålänge så blir det bra, enkelt och stilrent! :D

20+ i solen

Ja, igår var det över tjugo grader! Jag badade inte men gjorde mycket annat skoj, låter bilderna som jag tog  berätta:D


Först tog jag och Moa en bergspromenad på 4.7 km :D

Lagom seriösa..

Efter det blev det nybakta muffins och saft, mums!

Eller..?

Kaninerna myser också!

Efter fikat måste man ju hoppa lite studsmatta, det är ju så kul! :D

Märkte någon föresten att jag bytte tröja där? Jo det var för att den vita hade en tendens att flyga upp när jag hoppade.. Inte särskilt bra.. ;)

.

.

Efter det letade vi fram Moas longbord.. Den var inte lätt att hitta bland all bröte! ;)

"I Belive I Can Fly"


Är man pro så är man.. Eller?

Moas kusin kom sen på besök och ja, ser man att dom är släkt eller?

Efter grillad mat och äppelpal landade vi i soffan framför Eva och Adam,
Toppendag! :D


RSS 2.0